Change language: ENG GER

OFERTE COMPLEX EXPRO BAZNA 01.01 - 02.04.2023

OFERTA PENTRU TRATAMENT


Pachetul de servicii cuprinde:
Cazare cu MD (în camere duble, single sau apartamente).
Masa (dejun + cinã ).
Tratament (3 proceduri/ zi + consultatia medicalã).


Tarife                       Loc în dublã         Single           Apartament   
Cazare cu MD               166 lei                249 lei                  405 lei   
Masa                              80 lei                   80 lei                    160 lei   
Tratament                      90 lei                 90 lei                      180 lei   
TOTAL                           336 lei                419 lei                   745 lei   

Patul suplimentar 85 lei se percepe pentru adulti si copiii peste 7 ani
Se asigura gratuitate la cazare si mic dejun pentru primul copil sub 7 ani (fara pat suplimentar in camera parintiilor).
Incepand de la al doilea copil, cu varsta intre 5-7 ani se asigura gratuitate la cazare in camera parintiilor (fara pat suplimentar) insa se va achita micul dejun in valoare de 30 lei/ copil/zi.
Pentru copiii este necesar ca parintii sa certifice varsta copiilor cu un act de identitate (certificat de nastere) la receptia hotelului, la check-in.
Tarifele de cazare includ accesul la piscina,sauna si sala de fitness.


În cazul apartamentului preturile sunt pentru 2 persoane.
Sejurul minim 6 zile.
În pretul de tratament sunt incluse în medie trei proceduri la recomandarea medicului. In functie de pretul procedurii din baremul de mai sus se pot face 2 sau  3 proceduri.
Masajul nu este inclus ca si procedura.
Baremul de masã poate fi crescut în functie de solicitãri. Acesta reprezintã un cont deschis în aceastã valoare în cadrul restaurantului.
Preturile includ T.V.A.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OFERTA PENTRU CONFERINTE
-agentii de turism -

Complexul Balnear Expro *** din statiunea Bazna vã oferã posibilitatea organizãrii de conferinte si simpozioane într-un mediu deosebit.
Complexul nostru detine spatii de cazare (18 camere duble, 6 camere single si 7 apartamente), restaurant (cca. 80 locuri), bazã de tratament si recuperare (boli reumatismale si ginecologice) precum si o salã de conferintã (cca 70 locuri) si un salon multifunctional (cca. 40 locuri).

    Complexul detine de asemenea o puternicã bazã de agrement si recreere: o piscinã interioarã si una exterioarã cu apã sãratã, 2 piscine exterioare cu apã dulce, saunã, salã de fortã, masaj, 2 terenuri de tenis cu nocturnã, teren de volei,
   
Activitatea complexului se bazeazã în mare mãsurã pe turismul de afaceri si de tratament. Oferta noastrã se adreseazã în special oamenilor de afaceri (firmelor) care, fie cã doresc sã organizeze simpozioane, conferinte, fie cã doresc un loc de recreere unde pot beneficia de un tratament antistres. Oricum în scurtul timp liber pe care participantii la o conferintã îl au la dispozitie, prin profesionalismul personalului, acestia pot beneficia si de întreaga gamã de servicii de agrement.
   
Pentru conferinte putem preciza cã sala noastrã detine sistem de sonorizare, sisteme moderne de proiectie, aer conditionat precum si alte dotãri necesare expunerilor putând fi aranjatã în diverse moduri în functie de solicitãri.Preturile practicate de noi sunt nete si includ T.V.A. :


Tarife                      Loc în dublã       Single       Apartament    Pat suplimentar   
Cazare cu MD             166 lei           249 lei           405 lei             85 lei   


Patul suplimentar se percepe pentru adulti si copiii peste 7 ani
Se asigura gratuitate la cazare si mic dejun pentru primul copil sub 7 ani (fara pat suplimentar in camera parintiilor).
Incepand de la al doilea copil, cu varsta intre 5-7 ani se asigura gratuitate la cazare in camera parintiilor (fara pat suplimentar) insa se va achita micul dejun in valoare de 30 lei/ copil/zi.
Pentru copiii este necesar ca parintii sa certifice varsta copiilor cu un act de identitate (certificat de nastere) la receptia hotelului, la check-in.
Tarifele de cazare includ accesul la piscina,sauna si sala de fitness.
Comisionul maxim ce poate fi practicat  este 12% .

În ceea ce priveste sala de conferinte, tarifele practicate de noi sunt:
     Obiectiv                         Perioada               Pret   
Sala conferinte                  zi (4 ore)              225 lei   
Sala conferinte                     1 zi                    450 lei   
Sala conferinte                   2 zile                   800 lei   
Sala conferinte                 > 2 zile                  350 lei/zi   

Precizãm cã putem organiza coffee break-uri atât în salã cât si în apropierea sãlii în timpul pauzelor. Pentru un program atractiv în cadrul complexului se pot organiza focuri de tabãrã, cine festive, seri dansante, etc.
Dintre firmele care au organizat actiuni la noi putem aminti: Schlumberger, Syscom, Novo Nordisk, World Learning, Distrigaz Nord, Sortilemn, L.N.B., I.C.L., Eli Lilly, Poliflex, Brinel, Ikea, Club Rotary, ANRGN, Hewlet Packard, E.C.E. Scout Group, Henkel, Mexxemm, Worwagen, ING Nederlanden, M.I. Petrogaz, Haemolab, Hochland, Rondocarton, I.T. Voiaj, Paneuro, Gypsum, Alconex, TC Upet, ABN Amro Bank, F. R. de volei, Greiner, Danone, Grundfos, IBM Romania, PlusGSM, Isover, Texaco Lubricant’s, Duna Pack, Organon, QGaz, Metro, Microsoft, Remat, Glaxo, UTA Arad, Wienerberger, Sicomed, Pharmafarm, Astra Ploiesti, UNTRR, Abbott, Ringier, Top Diagnostic, Ferrostaal, Univ. de Vest Timisoara, BrauUnion, Shell, Viessmann, Mol, Allianz, Connex, Interbrew, Holcim, Congress System, Motorola, Sterling, Orange, Toshiba, Amromco, CBR.
Vã invitãm a ne vizita complexul pentru a vã convinge la fata locului de conditiile oferite de noi.

 

Contact

Contactaţi-ne dacă doriţi mai multe informaţii legate de oferta Complexului Expro Bazna
Contact