Change language: ENG GER

Restaurant

Restaurantul Expro cu o capacitate de 80 de locuri este alegerea perfecta pentru celebrarea momentelor speciale din viata dumneavoastra.
Atmosfera irezistibila, rafinamentul preparatelor si serviciile ireprosabile alcatuiesc reteta de succes pentru o seara linistita alaturi de prieteni.
Bucatele traditionale, alaturi de o gama variata de specialitati, va sunt oferite cu profesionalism de personalul restaurantului.

Salonul multifunctional pentru servirea micului dejun, cu o capacitate de pana la 50 de locuri, este ideal pentru organizarea meselor festive, sau a intalnirilor.Terasa de vara a complexului cu o capacitate de 80 de locuri, cu vedere spre piscina exterioara.
Bucatar Sef - Elena Bozdoc
Membra a Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism Romania, doamna Bozdoc activeaza in domeniul culinar de mai bine de 20 de ani. Impresionata de bogata traditie a sasilor transilvaneni, Elena Bozdoc se vede pe sine ca o continuatoare a acestei traditii si rigori din bucataria saseasca si depune eforturi constante de a o perpetua si inova

in permanenta. De-a lungul timpului a obtinut un numar insemnat de medalii si distinctii onorifice in urma participarii la diverse concursuri culinare interne si internationale, detinand la momentul de fata un palmares impresionant. Vezi galerie foto!

 

Contact

Contactati-ne daca doriti mai multe informatii legate de oferta Complexului Expro Bazna
Contact